Helsefremmende St. Olav

"Kunnskap er kjernen" er slagordet vårt og vi jobber for et godt læringsmiljø.
Vi  jobber for at du skal bli inkludert i fellesskapet og at du skal trives og gjøre gode personlige valg.
Vi i Elevtjenesten jobber for at det skal være en sunn og helsefremmende ungdomskultur på skolen vår.

SKOLESTART

Elevtjenesten har utviklet  «Kjernestart». som er et skolestart-program som har som mål  å synliggjøre gode holdninger og fremme inkludering. Vi jobber med  læringsstiler og motivasjon for at du skal trives og lykkes.

SKOLEMAT

Vi serverer gratis havregrøt til frokost hver morgen i kantina fra kl. 07.30 og du får gratis skolefrukt  fra kl. 09.00.
 Du kan kjøpe salater, baguetter, småretter og varme måltider flere ganger i uka i kantina.

skolestart-spill - Klikk for stort bildeskolestart-spill

HELSEFREMMENDE AKTIVITETER

Fysisk aktivitet har positiv innvirkning på læring og god psykisk helse. Vi har tilrettelagt kroppsøvingsfaget slik at alle kan føle mestring.
I midttimen på tirsdag kan du oppleve bevegelsesglede og trivelig fellesskap i Sarpsborghallen.

Skolen har tilgang til Live-gym som avbrekk til teoriøkter.

På biblioteket står sjakkspill klar til å trimme hjerneaktiviteten din.

Elevrådet vårt har sitt eget solidaritetsprosjekt til inntekt for SOS Barnebyer der en av aktivitetene er Skolejoggen. Inntektene går til ungdom i andre deler av verden.

RUSFRI SKOLE

Skolen vår skal være fri for rus. Ved spørsmål eller bekymringer kan du få hjelp i Elevtjenesten.

KLASSEMILJØ

I tillegg til tillitsvalgte velger hver klasse medelever. Oppgaven deres er å sørge for sosiale aktiviteter i klassen og passe på at ingen elever står utenfor felleskapet.

Rådgiverne i Elevtjenesten jobber for at alle klasser skal ha et godt miljø der de trives.

Kunnskapen vår bruker vi til å fremme et godt læringsmiljø – fordi vi vil at du skal lykkes!

Regina Angelika Brovold