Bygging av nye St. Olav videregående skole

St. Olav videregående skole skal rives og bygges ny i to byggetrinn. Første byggetrinn tas i bruk i 2022, mens andre byggetrinn skal tas i bruk to år senere i 2024.

Flyfoto av St. Olav vgs - Klikk for stort bildeFlyfoto av St. Olav vgs Arne Glomdal

Byggestart for første byggetrinn er satt til fjerde kvartal 2020 med to års byggetid. Da er det meningen at virksomheten flytter inn i nybygget. Skolen med sine nesten 1.000 elever skal samtidig være i full drift.

Andre byggetrinn starter med riving av det nåværende skolebygningen. Hvis alt går etter planen, skal St. Olav videregående skole være ferdig utbygd i tredje kvartal 2024.

I tillegg til skolen skal også tre tannklinikker i Sarpsborg (Sentrum, Tune og Skjeberg) samles og lokaliseres i det nye bygget.

Ønsker innspill fra elevene

Hvordan skal skolegården være? Skal det være en park? Hvilke aktiviteter ønsker du deg ute? Skal det være store eller små møteplasser? Hvordan bør sittegrupper utformes? Asfalt eller gress? Er det viktig med trær og blomster? Mulighetene er mange. Vi trenger dine forslag senest 23. januar 2019.

Om nybygget St. Olav vgs

Asbjørn Olav Løvholen