Lærerne seiret - Pokalen kom hjem

Mikael Eriksen ble matchvinner da han med kirurgisk presisjon satt ballen i nettet etter drøye 10 minutters spill. Kampen, som ble spilt foran 600 entusiastiske elever og ansatte i Sarpsborghallen, endte nemlig med en overbevisende 1-0 seier til ansattlaget. De ansatte fikk dermed første «napp» i den ettertraktede Samholdspokalen.

Fotballkamp 1 - Klikk for stort bilde

Det var lite å si på stemningen da de ansatte på St.Olav, som et ledd i lanseringen av skolens nye verdier, møtte elevene, representert ved elevrådet og russestyret, til kamp i Sarpsborghallen tirsdag formiddag. Over 600 entusiastiske elever og ansatte fylte Sarpsborghallen til randen med sang og pomponger, og med seg opp på tribunene hadde de alle fått med seg et nystekt vaffelhjerte som skulle symbolisere det sterke samholdet på skolen. Selve oppgjøret ble en velspilt affære der ansattlaget etter hvert kunne dra i land en, i alle fall ifølge de ansatte selv,  velfortjent seier. Men, den virkelige seierherren denne dagen var skolemiljøet. Alle involverte, fra elevene på Service og Samferdsel som sto for steking og servering av vafler, til speakertjenesten ved Anders Strand Mathisen, samholdsjentene Inger-Lise Olsen, Christine Norvang og Hanne Magnussen og ikke minst dommer Per Marius Wilhelmsen fra 2RLVA, beviste at det er ingenting vi ikke kan få til på St.Olav hvis vi drar i samme retning!