IKT-servicefag i smarbeid med NIOS AS - Norsk industri & offshore service

St. Olavs IKT-elever i 2ISFA har 24. oktober inngått en avtale med NIOS i Skjeberg. Firmaet utfører arbeid innen mekanisk vedlikehold, automasjon, hydraulikk, sveising og utleie av personell til bedrifter onshore og offshore.

Klikk for stort bilde På bildet fra venstre: Gard Isak Futseter (NIOS), Michael W. Gjøsæther Magnussen, Sultan Berisa, Mirsad Sahbaz, Espen Pedersen (NIOS), Andrè Larsen.

En moderne bedrift i dag trenger effektive IKT-løsninger og det er her 2ISFA kommer inn i bildet. Elevene Sultan Berisa, Michael W. Gjøsæther Magnussen, Andrè Larsen og Mirsad Sahbaz har i dag bistått med konfigurering av bredbånd, multifunksjonsskriver og e-post. Elevene storkoste seg!

– Det er så artig å arbeide med reelle caser og se resultatet av det vi konfigurerer i praksis, sier Sultan Berisa i det de har fått konfigurert riktige IP-innstillinger på multifunksjonsskriveren. Planen videre er å få satt opp en filserver for at de ansatte skal få en felles lagringstjeneste. -Det er viktig for vår bransje at IKT er på stell, og dette samarbeidet med IKT-servicefag på St. Olav vgs. her i Sarpsborg passer oss utmerket! I tillegg har vi en lærling fra Borg vgs, og tverrfaglig samarbeid med vår bransje og IKT passer oss veldig bra, sier daglig leder Espen Pedersen.