IKT-servicefag i smarbeid med NIOS AS - Norsk industri & offshore service

St. Olavs IKT-elever i 2ISFA har 24. oktober inngått en avtale med NIOS i Skjeberg. Firmaet utfører arbeid innen mekanisk vedlikehold, automasjon, hydraulikk, sveising og utleie av personell til bedrifter onshore og offshore. 

Klikk for stort bilde På bildet fra venstre: Gard Isak Futseter (NIOS), Michael W. Gjøsæther Magnussen, Sultan Berisa, Mirsad Sahbaz, Espen Pedersen (NIOS), Andrè Larsen.

En moderne bedrift i dag trenger effektive IKT-løsninger og det er her 2ISFA kommer inn i bildet. Elevene Sultan Berisa, Michael W. Gjøsæther Magnussen, Andrè Larsen og Mirsad Sahbaz har i dag bistått med konfigurering av bredbånd, multifunksjonsskriver og e-post. Elevene storkoste seg!

– Det er så artig å arbeide med reelle caser og se resultatet av det vi konfigurerer i praksis, sier Sultan Berisa i det de har fått konfigurert riktige IP-innstillinger på multifunksjonsskriveren. Planen videre er å få satt opp en filserver for at de ansatte skal få en felles lagringstjeneste. -Det er viktig for vår bransje at IKT er på stell, og dette samarbeidet med IKT-servicefag på St. Olav vgs. her i Sarpsborg passer oss utmerket! I tillegg har vi en lærling fra Borg vgs, og tverrfaglig samarbeid med vår bransje og IKT passer oss veldig bra, sier daglig leder Espen Pedersen.

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde