Høytidelig og seriøs test av julebrus

I dag, hadde elevene i Markedsføring og ledelse 2, den praktiske gjennomføringen av sin julebrus-test. Både elever og ansatte stod i lang kø for å komme inn, dette var tydeligvis et populært initiativ!

Klikk for stort bilde

Det var vakter ved døren, som nøye registrerte hver enkelt som skulle inn i rommet - før man fikk lov å komme inn i "det aller helligste" i dag. Rom 153, som for anledningen var pyntet med juledekorasjoner, var base for testen. Med julepynt og selveste julenissen som gikk rundt og snakket med oss og humret i skjegget, fikk man både en smak av jul, og julestemning. Testen ble gjennomført digitalt, og vi er spente på resultatet!

Klikk for stort bildePå rekke og rad!Klikk for stort bildeSmaksprøver på 10 stasjoner.Klikk for stort bildeTesten ble gjennomført med hjelp av gode samarbeidspartnere.Klikk for stort bildeJulenissen var på plass.Klikk for stort bildeLang kø for å få være med i testpanelet.