Helsefremmende dag på St. Olav vgs.

Tirsdag den 6. mars var det helsefremmende dag på St. Olav vgs., både elever og ansatte deltok.

Elever på Appelsintoppen i forbindelse med helsefremmende dag - Klikk for stort bilde

Det var mange aktiviteter å velge i, blant annet vintersportsaktiviteter på Tryvann, skitur i Nordmarka, gåtur til Appelsintoppen, svømming, strikking, mindfulness med Trond Lunåshaug (Sarpsborg 08s mentale trener), sjakk, med mer.

Tusen takk til alle for innsatsen, det var en fin dag!

Elever på Appelsintoppen i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs. Elever på Appelsintoppen i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs. Elever på Appelsintoppen i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs. Elever i Nordmarka i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs.
Elever i Nordmarka i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs. Elever på Sports Club Sarpsborg i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs. Elever på Sports Club Sarpsborg i forbindelse med helsefremmende dag | Fotograf: St. Olav vgs.