For en dramatikk!!! Årets kamp elever mot ansatte ble en triller

Det ble som vi alle forventet et tett og intenst oppgjør i Sarpsborghallen da årets SamholdsCup ble avgjort foran et rosa folkehav på tribunen.

Klikk for stort bilde

Ansattlaget var mer enn fullt på høyde med et elevlag som for anledning hadde hentet inn forsterkninger fra både nær og fjern (les Sarpsborg 08 og Stadion). Elevlaget strevde med å bryte gjennom et dynamisk og fintspillende ansattforsvar, og det var mange som trakk veksler på den legendariske 82-versjonen av Brasil da laget, anført av en sprudlende Ingrid Haugen og hardtarbeidende HP Jacobsen, tryllet seg fremover i banen ved jevne mellomrom. Det var også ansattlaget som skapte de største sjansene, og det var mange som ropte på scoring da PPU-student Jorid banket lærpløsa på innsiden av stolperota.

Klikk for stort bilde

Det hele ebbet imidlertid ut på stillingen 0-0, og det måtte straffer til for å skille lagene. Her var det elevene som hadde flaksen på sin side, og vant, noe ufortjent, 2-1.

Men, etter at pokalen ble overlevert var det flere elever på tribunen som reagerte på at elevlaget hadde spilt store deler av den andre omgangen uten korrekt kjønnsfordeling. Arrangementskomiteen gikk dermed videobevis fra kampen nærmere i sømmene, og her kom tydelig frem at spillereglene virkelig var brutt. Etter en kort rådslagning, ble det besluttet at ansattlaget skal tilkjennes, ut i fra regler utarbeidet for La Liga i Spania, en fortjent 3-0 seier.

Likevel så er viktig å påpeke at den virkelige vinneren i dag var St.Olav som skole. Vi har ledd sammen, vi gråt litt, og vi samlet inn mange tusen kroner til kreftsaken. Vi er, uansett fargen på drakta, en flott gjeng! Elevlaget får en ny sjanse til neste år.

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bilde   Pokalen blir hos de ansatte et år til!