Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs.

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste.

Årets aksjon er i gang, og vi har over 60 elever (russ) som skal gå med bøsser rundt omkring i Sarpsborg i løpet av dagen. Ta de godt i mot! Det vil også være mulig å VIPSE TIL NR 421109.

VG3 var på Universitetsturne torsdag 7. mars. Mange spennende muligheter, bl.a. Oslo Met, Norges Idrettshøyskole og Universitetet i Oslo ble besøkt. Vi håper og tror at flere fikk bekreftet eller avkreftet hva de skal gjøre etter at de er ferdige på St. Olav!

Tirsdag 5. mars, arrangerte igjen St. Olav sin helsefremmende dag. Det var 17 ulike aktiviteter å velge mellom, alt fra strikking til langrenn.

Teknologi og forskningslære-elevene våre, drar for å delta på Ocean Space Race i Trondheim, to dager i uke 11. Vi ønsker lykke til, og håper dere får en veldig fin tur!

Onsdag 13. mars er elevene i Markedsføring og ledelse 1, samt 3D Makers fra 2SSSB på Fylkesmesse for ungdomsbedrifter i Rakkestadhallen.

LYKKE TIL!

Her kommer en oversikt over oppmøtetider og steder på Helsefremmende dag 5. Mars. Møt opp i tide, og ha en super dag!

Taparskalle: tekstar om idrett av Gudmund Skjeldal

Anniken Bakken Lundberg holdt et flott foredrag om psykisk helse og at alle har en psykisk helse vi må ta vare på. Hun er utdannet mental trener og bruker sin egen erfaring i arbeidet med barn og unge.

Hun sang også to vakre tekster i foredraget sitt.

Vi besøker UiO, OsloMet, BI, NIH, NMBU.

Avreise fra St. Olav kl. 8.00, retur fra Oslo kl. 14.00.

Bussen til NMBU går fra St. Olav kl. 9.00, retur fra NMBU kl.13.30.

Egenandelen for bussen er kr. 100,- og kan kun betales med kort på kontoret innen 4. mars kl. 15.30.

Du melder deg på det aktuelle studiestedet selv ved å gå inn på hjemmesiden deres.

Har du spørsmål, kontakt karriereveileder Tone Hauge, tonhau@ostfoldfk.no

Sarpsborg kommune innfører boligsoneparkering i området Kulås vest 1. mars 2019. Det bidrar til å skape et bedre bomiljø og et tryggere trafikkbilde. Legg spesielt merke til at det er forbudt å parkere mopeder eller andre kjøretøy på fortau, det er veldig viktig at man parkerer der det er oppmerkede plasser for å unngå bøter.

Boligsoneparkering er en spesiell parkeringsordning for områder der parkering for beboere og næringsliv prioriteres foran andre grupper. Du som bor eller driver næring i området må kjøpe en boligsoneavtale dersom du ønsker å parkere i gaten i tidsrommet 0800-1600 på hverdager.