Nettbaserte hjelpemidler på terminprøver og eksamen

Ordnett - Klikk for stort bilde

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

Lucia 2

Vg3-elevene har hatt feiring av Lucia på St. Olav videregående skole i dag. Dette var et veldig hyggelig initiativ og bidrag fra elevene i førjulstiden. De var innom de fleste klasser og serverte også lussekatter.

Julegaveaksjon 2017

Det har blitt en tradisjon for St. Olav vgs. å bidra til julegaveaksjonen til Frelsesarmeen.

Workshop1 1

I dag er brukerrepresentantene for prosjekt "Nye St. Olav" på Inspiria for å diskutere "Smarte skolebygg". Bærekraft, fysisk aktivitet og digitale lekerom er noen av temaene for dagen og her slippes kreativiteten løs. Workshopen ledes av Trine Andersen fra Smart Innovation Norway i samarbeid med koordinator Jens Nicolaisen.

Undervisning lab 1

Jenter og teknologi er et prosjekt som har som mål å øke jenteandelen på teknologiutdanninger.

Kuben vgs 1

Tidlig mandag morgen reiste brukergruppen for "Nye St. Olav" på skolebefaring til Elvebakken vgs og Kuben vgs i Oslo. Formålet med studieturen var å få større innsikt om bruk av transparente løsninger i forbindelse med at det skal bygges ny skole.

Julecafe 29

Onsdag 29. november arrangerte 2RLVA og 2SS julecafè i storefri med salg av suppe, gløgg, kaker og mye annet godt. Reiselivsklassen delte også ut brosjyrer med informasjon om førjulsarrangementer i Østfold.

Skolepc 2

I løpet av uke 50 vil det trådløse nettverket på skolen bli oppgradert. I denne perioden kan nettverket være noe ustabilt og det må påregnes noe nedetid.

Julegaver 2 1

Frivillig innsamling av julegaver for ungdom i Sarpsborg. Frist for innlevering er fredag 8. desember. Nærmere info er sendt på skolemailen.