Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs.

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste.

Forberedelsene til russetiden preger mange ungdommers sosialisering til alkoholbruk. Men det er store forskjeller mellom skolene. Ungdom drikker mindre enn før, men i Oslo er det overraskende store forskjeller mellom øst og vest.

Vg3-elevene har hatt feiring av Lucia på St. Olav videregående skole i dag. Dette var et veldig hyggelig initiativ og bidrag fra elevene i førjulstiden. De var innom de fleste klasser og serverte også lussekatter.

Det har blitt en tradisjon for St. Olav vgs. å bidra til julegaveaksjonen til Frelsesarmeen.

I dag er brukerrepresentantene for prosjekt "Nye St. Olav" på Inspiria for å diskutere "Smarte skolebygg". Bærekraft, fysisk aktivitet og digitale lekerom er noen av temaene for dagen og her slippes kreativiteten løs. Workshopen ledes av Trine Andersen fra Smart Innovation Norway i samarbeid med koordinator Jens Nicolaisen.

Jenter og teknologi er et prosjekt som har som mål å øke jenteandelen på teknologiutdanninger.

Tidlig mandag morgen reiste brukergruppen for "Nye St. Olav" på skolebefaring til Elvebakken vgs og Kuben vgs i Oslo. Formålet med studieturen var å få større innsikt om bruk av transparente løsninger i forbindelse med at det skal bygges ny skole.

Onsdag 29. november arrangerte 2RLVA og 2SS julecafè i storefri med salg av suppe, gløgg, kaker og mye annet godt. Reiselivsklassen delte også ut brosjyrer med informasjon om førjulsarrangementer i Østfold.

PC og mobiltelefon

I løpet av uke 50 vil det trådløse nettverket på skolen bli oppgradert. I denne perioden kan nettverket være noe ustabilt og det må påregnes noe nedetid.

Frivillig innsamling av julegaver for ungdom i Sarpsborg. Frist for innlevering er fredag 8. desember. Nærmere info er sendt på skolemailen.