Nettbaserte hjelpemidler på terminprøver og eksamen

Ordnett - Klikk for stort bilde

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

NDLA som ressurs vil fungere best med bruk av nettleseren Microsoft Edgge eller Google Chrome. (Disse må lastes ned før det er satt begrenset tilgang)

Meny og søkefunksjonalitet i NDLA funger foreløpig ikke ved bruk av Internet Explorer.

Bokbad 1

Torsdag 28. mars vil St. Olav få besøk av forfatter Anne-Britt Harsem. Hun kommer hit i forbindelse med bokbad, hvor elevene fra 2STUA skal intervjue henne. Dette med utgangspunkt i boka Barneranerne.

Vi ønsker henne hjertelig velkommen til oss!

Ocean Space Race 10

En spennende og innholdsrik tur er gjennomført for våre elever på Teknologi og forskningslære. Her viste St. Olav seg frem som en skole med sunne verdier, og elevene viste både SAMHOLD, ENGASJEMENT og KOMPETANSE.

Russens trafikkdag 1

Her ligger programmet for VG3 tirsdag 2. april, det er viktig at alle møter opp i god tid!

Klikk på bildet for større versjon.

Fylkesmesse Rakkestad 1

13. Mars, ble det avholdt messe for ungdomsbedrifter fra mange videregående skoler i Østfold. Stedet var Rakkestadhallen, og det var stor aktivitet og mye engasjement hos alle deltagerene.

birken

Mohamed fra 2SSSB, Service og Samferdsel - viser at man kan få til det meste, bare man gir det et forsøk!

Reiseliv messe 1

Fredag 8. mars, var våre elever fra reiseliv på messe på Ski Storsenter. Her følger det noen bilder derfra!

Krafttak mot kreft 1

Årets aksjon er i gang, og vi har over 60 elever (russ) som skal gå med bøsser rundt omkring i Sarpsborg i løpet av dagen. Ta de godt i mot! Det vil også være mulig å VIPSE TIL NR 421109.

Åpen dag Oslo 5

VG3 var på Universitetsturne torsdag 7. mars. Mange spennende muligheter, bl.a. Oslo Met, Norges Idrettshøyskole og Universitetet i Oslo ble besøkt. Vi håper og tror at flere fikk bekreftet eller avkreftet hva de skal gjøre etter at de er ferdige på St. Olav!

Helsefremmende 2

Tirsdag 5. mars, arrangerte igjen St. Olav sin helsefremmende dag. Det var 17 ulike aktiviteter å velge mellom, alt fra strikking til langrenn.

Ocean Space Race 1

Teknologi og forskningslære-elevene våre, drar for å delta på Ocean Space Race i Trondheim, to dager i uke 11. Vi ønsker lykke til, og håper dere får en veldig fin tur!