Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs. 

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste. 

«Kultur’æ» eller «gjengen i kjeller’n», som de også kaller seg, har i dag vært på bowling.

 

Skolekatalog

Siden "tidenes morgen", har St. Olav vgs (og tidligere Borgvold), hatt tradisjon for å ta klassebilder til årets skolekatalog. Det gjør vi også dette skoleåret, mulig for aller siste gang! Så hvis du ønsker å ha et "album" å bla i, med bilder av alle elever som går på St. Olav dette skoleåret, bør du ikke nøle - men bestille årets skolekatalog til en meget gunstig pris! Ny informasjon om bestilling og levering kommer så fort vi får beskjed om dette fra Ariel Foto.     

Østfold kollektivtrafikk har mottatt melding fra Statens vegvesen om at fylkesvei 1164 i Øvre Tune, stenges ved Holen bru,  fra og med mandag 21/10 til og med tirsdag 5/11.

Dette medfører omkjøring for busslinje 142 Sarpsborg-Øvre Tune, 150 Grålum skole og 151 Jelsnes skole. 

Berører dette deg? Les i så fall videre. 

 

 

 

 

10. oktober markerer vi denne dagen på St. Olav! 

Årets tema er: Gi tid, og handler om hvordan vi bruker tiden vår. 

  

 

 

Mange i aulaen til vaffel-lunsj og felles markering av Verdensdagen for psykisk helse i dag! 

Østfold fylkeskommune jobber i disse dager med innføring av ny rutine for distribusjon av fakturaer for å øke graden av digital utsendelse. Dette for å lette arbeidet både for oss, og for de som mottar fakturaer. Dette er også ett ledd i forberedelsene til Viken. Endringen trer i kraft fra i dag 10.oktober.

Bibliotekar

    

 

 

Bli bedre kjent med vår bibliotekar, Hans-Petter!

 

 

 

Vg1 var på friluftstur rett før høstferien, i varierende vær - men uansett en flott tur! I området rundt Børtevann og Skjebergdalen. 

 

 

 

Her er et bilde av vidunderet! 

Blid lærer, Per Ole Johansen

 

 

 

Høsten er her, og med det er det tid for suppe!