Nettbaserte hjelpemidler på terminprøver og eksamen

Ordnett - Klikk for stort bilde

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

Utveksling 1

Vi på St. Olav har denne uken utvekslingsbesøk fra Østerrike, Finland og Nederland som en del av EUs Erasmus+ program.

Sammen er vi sterke 8

Vi har hatt besøk av politiet, som bl.a. snakket om aktuelle temaer i forbindelse med russefeiring.

Bibliotek nyhet 1

Klikk deg inn for å lese mer!

Erasmus+ 1

Vi på St. Olav har denne uken besøk av elever fra Nederland, Finland og Østerrike. Velkommen! Welkom! Tervetuloa! Willkommen!

Halloween del2 5

Tradisjonen tro, markerer avgangselevene ved St. Olav vgs allehelgensdag, eller Halloween om du vil - 31. oktober. Utrolig mange flotte, kreative og morsomme kostymer i år!

Utdanningsmesse 1

Mange utstillere, nysgjerrige studenter og andre, gjorde "Utdanning & Karriere" som årets messe ble kalt, vel verdt et besøk.

Utdanningsmesse 1

Utdanningsmessen Utdanning & Karriere arrangeres i Kongstenhallen i Fredrikstad 30. - 31. oktober 2018. Besøk messa og få nyttig informasjon om utdanningsvalg!

Rosadag 16

Samhold og engasjement stod i høysetet denne rosadagen!

Annika

Annika Sælid, går til daglig på Toppidrettslinja på St. Ola vgs - før helgen ble hun olympisk mester i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.