Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs. 

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste. 

Premieutdeling

Tirsdag fikk elevene i 1SSSA endelig det synlige bevist på at de gikk av med sammenlagtseieren på SESAMs Bekkhus-dag. Da fikk de nemlig, akkompagnert av taktfast applaus fra sine medelever i skolens aula, en stor vandrepokal utdelt av rektor Monica Østby.

Godt over 100 elever og lærere satte torsdag morgen kursen for Sarpsborg og Omegn Jeger- og Fiskerforenings flotte anlegg på Bekkhus ved Tunevannet.

Lånekassens logo

Nå kan elever søke om støtte fra Lånekassen hvis de har fått en skoleplass og har takket ja til denne plassen. 

Ingveig på trial VM i Japan

Det ble en 5. plass første dagen og en 4. plass andre dagen for Ingveig i de to første VM rundene i Japan i helgen. Hun ligger da på 5. plass sammenlagt så langt og ikke langt bak en pallplass. Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til videre!

Elevene i 2IDRB øver på å sette opp telt i faget treningslære 1

Klasse 2IDRB er i full sving med å øve på å sette opp telt i faget aktivitetslære med faglærer Thomas Dalen. Dette vil de nok få god nytte av på senere ekskursjoner. 

Toppidrett ved St. Olav vgs. har som mål å bedre samarbeidet mellom klubb og skole. Dette gjør vi for at våre utøvere skal ha en optimal skole- og treningshverdag, med individuell utvikling som hovedfokus. 

Avslutning for medelever

Det var avslutning for medelever tirsdag 15. mai i Kulåsparken. 

Gratulerer med Ingveig Håkonsen med seier begge dagene i Norgescupen som gikk på hjemmebane i Skiptvet i helga. 

Fra prisfesten til ungdommens kritikerpris

Onsdag 18. april var det duket for prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris hvor 1STUA mottok pris for beste bokomslag. 

Medie- og informasjonskunnskap-elevene har laget en presentasjon av skolens bibliotek. Videoen er laget av Camilla Tomta, Madelen Johansen og Marie Saugstad.