Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs.

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste.

Aktuelle personer forteller hva verdiordet samhold betyr for dem!

Mange mennesker, god stemning og MYE kake!

Klikk på overskriften for å se mer fra lanseringsfesten.

Rigging til dagens lanseringsfest!

Trykk på artikkelen for å se bilder.

Samhold - Engasjement - Kompetanse

Vi på St. Olav har denne uken utvekslingsbesøk fra Østerrike, Finland og Nederland som en del av EUs Erasmus+ program.

Vi har hatt besøk av politiet, som bl.a. snakket om aktuelle temaer i forbindelse med russefeiring.

Klikk deg inn for å lese mer!

Vi på St. Olav har denne uken besøk av elever fra Nederland, Finland og Østerrike. Velkommen! Welkom! Tervetuloa! Willkommen!

Tradisjonen tro, markerer avgangselevene ved St. Olav vgs allehelgensdag, eller Halloween om du vil - 31. oktober. Utrolig mange flotte, kreative og morsomme kostymer i år!