Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs.

Klikk for stort bilde

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste.

Fire St. Olav-elever fra Vg2 service og samferdsel er nå utplassert hos LIEBHERR i Kempten Tyskland.

Noen ganger føles det som tiden går så alt for fort. En dag våkner plutselig breakegruppen Absence opp, og tiden har løpt fra dem. De sitter på gamlehjem.

Billetter til årets russerevy er nå lagt ut for salg!

Klassene 3STUA og 3PBYB fikk med seg en sterk forestilling i aulaen den 25. januar.

23. januar var det Universitetsturné på St. Olav vgs. for elevene på Vg3.

23. januar var det tid for programfagdagen på St. Olav vgs.

I høst deltok 1 STUC og 1 STUD i forskningskampanjen for å sjekke kunstgressbaner og grummigranulat. Plast i naturen er et økende problem, og vi er stolte av å ha bidratt til mer kunnskap!

I dag hadde elevene i sosiologi og sosialantropologi og 1IDRA/1IDRB et foredrag med Trond Henriksen, tidligere narkoman og kriminell, og som har gitt ut boken Ingen murer er for høye.

Onsdag 10. januar var St. Olav så heldige å få besøk av Thorir Hergeirsson. Han bidro på toppidrettstreningen og hadde foredrag for alle de ansatte senere på dagen. Takk til Thorir for en lærerik fagdag!