Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs.

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste.

NRK var på plass på dagens seminar om seksuelle krenkelser på nett.

Her ligger presentasjonen som ble brukt på foreldremøtet om fagvalg for våre VG1-elever.

Ved spørsmål, kontakt Utdanningsleder for Studiespesialisering, Oddvin Kjærand Giil - mail: oddvinkg@ostfoldfk.no

Universitet

Det var mange muligheter for VG3-elevene våre til å få informasjon om ulike universiteter og høyskoler da Universitetsturneen ble avholdt her denne uken.

Tjentland

Utegym i minusgrader - en roman av Øystein Samson Tjentland

Noter

Guro Kitterød i 1STUC, er et musikalsk talent som har mye på programmet for tiden.

Det var sylskarp konkurranse mellom de 10 gruppene som deltok i St. Olav vgs sitt skolemesterskap i Salgsfaget.

Til slutt var det Okan og Elvin som trakk det lengste strået, og kunne gå seirende ut av konkurransen! Gratulerer så mye til dere, og til alle dere andre som deltok for en utrolig bra innsats!

Vinnerduoen vil representere skolen vår i Østfoldmesterskapet på Tista Senter i Halden om ikke alt for lenge. Vi ønsker lykke til!

1. plass:

2. plass:

3. plass:

Du rekker fortsatt å stikke innom Storbyen for å få med deg konkurransen! Den avsluttes kl 1130 i dag, fredag 25. Januar. Premiering foregår ca kl 1300.

Sarpsborg 08 vil satse på Isak (17) fra Hærland. Fotballtalentet har nå skrevet under på en 2-årskontrakt med Sarpsborg 08, og da var St. Olav vgs et naturlig valg for han.

Fearless

I dag har vi vært så heldige å ha besøk av foredragsholder Anja Hammerseng-Edin her på St. Olav. Hun har snakket om å takle negative tanker, nervøsitet og skam, hvordan jobbe for å bli og være den beste versjonen av seg selv. Vi fikk konkrete verktøy vi kunne ta i bruk i hverdagen, for å sette oss selv i et Fearless Mind. Et utrolig bra foredrag, motiverende, levende, inspirerende og lærerikt!

Klikk på bildet for å se en større versjon!