Nettbaserte hjelpemidler på eksamen

Her finner du lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan bruke på eksamen. Det kan være enkelte begrensninger i nettstedene.

Nettbaserte 1 - Klikk for stort bilde

Felles nasjonale nettressurser finner du listet opp her

Utdanningsmesse 1

Utdanningsmessen Utdanning & Karriere arrangeres i Kongstenhallen i Fredrikstad 30. - 31. oktober 2018. Besøk messa og få nyttig informasjon om utdanningsvalg!

Rosadag 16

Samhold og engasjement stod i høysetet denne rosadagen!

Annika

Annika Sælid, går til daglig på Toppidrettslinja på St. Ola vgs - før helgen ble hun olympisk mester i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.

Vær raus 2

Ca 2000 elever og ansatte fra Borg vgs, Kalnes vgs og St. Olav vgs var samlet på Sarpsborg Stadion onsdag 10. oktober for å markere verdensdagen for psykisk helse.

Filosofikafe 1

Mangebrukte en høstkveld i slutten av September til å delta på debatt med temaet:

Hvordan påvirker sosiale medier oss? Blant disse, elever med sin lærer fra St. Olav videregående skole.

Ekskursjon Vister 1

1STUC  har vært på naturfag/geografi-ekskursjon til Vistergropa.

Teknoklogi og forskningslære_ 1

Elevene på Teknologi og forskningslære 1 har gjennomført et brobyggings-prosjekt - klikk på bildene for å se mer!

If Sikkerhetskurs 19

VG2 Salg og service, samt reiselivsklassen var på

If Sikkerhetssenter torsdag 27. september

Elevrådsseminar 6

Mye å gå gjennom for elevrådsrepresentantene på skoleårets oppstarts-seminar!

Ekskursjon 6

En flott gjeng, klare for ekskursjon!