Det har vært en merkelig tid de siste ukene, nesten folketomt, stille og tydelige tegn på at hverdagen har vært alt annet enn normal her på St. Olav. Denne uken har derfor vært en særdeles hyggelig uke, og elevene som kom i dag ble tatt i mot med en hjertelig velkomst av flere ansatte, med assisterende rektor Eldbjørg Solerød i front. 

  

Til tross for en annerledes 17. Mai-feiring, ble tradisjonen med å sette russelue på statuen av Olav den Hellige opprettholdt! 

  

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni. 

  

Den vanlige russefeiringen skulle ha vært i gang nå, men i år blir russetiden preget av oppfinnsomhet, fleksibilitet og digital feiring. Russen på St. Olav henger ikke med hodet av den grunn, og flere arrangerte i går sine egne russedåper på coronavennlig vis. 

Her et glimt fra et flott knippe av våre russejenter! 

  

I perioden fram til påske flyttes opplæringen fra klasserom og verksteder til digitale flater, og elevenes opplæring organiseres som fjernundervisning.

   

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske. I sin påskehilsen i Teams til elevene, beskriver rektor de utfordringene mange av våre lærere som har omsorgsoppgaver for egne barn står ovenfor i denne situasjonen.

 

  

 

Alle som har lånekort ved et bibliotek i Viken) kan låne e-bøker og e-lydbøker gratis gjennom appen BookBites bibliotek https://bookbites.com/no/bookbites-front-page-no/ 

Vi tenker på dere, og er her om dere trenger oss! Nedenfor følger informasjon som kan være nyttig for deg. 

Nå går vi inn i påskeuken, i denne spesielle og for mange utfordrende tiden vi er inne i. Håper at dere klarer å finne lyspunkter i tilværelsen, tar vare på hverandre og ikke glemmer at dette kommer til å gå over! 

 

Vi ønsker å informere om at pga. koronasituasjonen har vi anskaffet en mobil på Helsestasjon for Ungdom med mobilnummer 48282657.

Den betjener vi fra kl. 8 – 15 på tirsdager, onsdager og torsdager (IKKE mandager og fredager).

 

Her kommer et hjelpedokument for deg som skal søke i Samordna opptak! Frist til innsøking til Samordna opptak er 15. april. Våre karriereveilederne har laget en oppskrift, i tillegg til individuell og klassevis nettveiledning

Trykk på overskriften for å få opp linken. 

 
Du kan også gå inn på https://www.samordnaopptak.no/info/ for mer informasjon.