Fotballkamp 1

Mikael Eriksen ble matchvinner da han med kirurgisk presisjon satt ballen i nettet etter drøye 10 minutters spill. Kampen, som ble spilt foran 600 entusiastiske elever og ansatte i Sarpsborghallen, endte nemlig med en overbevisende 1-0 seier til ansattlaget. De ansatte fikk dermed første «napp» i den ettertraktede Samholdspokalen.

Lanseringsfest 30

Aktuelle personer forteller hva verdiordet samhold betyr for dem!

Lanseringsfest 1

Mange mennesker, god stemning og MYE kake!

Klikk på overskriften for å se mer fra lanseringsfesten.

Rigging lansering 1

Rigging til dagens lanseringsfest!

Trykk på artikkelen for å se bilder.

kake SEK

Samhold - Engasjement - Kompetanse

Ordnett 1

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

Utveksling 1

Vi på St. Olav har denne uken utvekslingsbesøk fra Østerrike, Finland og Nederland som en del av EUs Erasmus+ program.

Sammen er vi sterke 8

Vi har hatt besøk av politiet, som bl.a. snakket om aktuelle temaer i forbindelse med russefeiring.

Bibliotek nyhet 1

Klikk deg inn for å lese mer!

Erasmus+ 1

Vi på St. Olav har denne uken besøk av elever fra Nederland, Finland og Østerrike. Velkommen! Welkom! Tervetuloa! Willkommen!