Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs. 

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste. 

 

I forbindelse med denne månedens fokus på verdien SAMHOLD, ønsker vi å trekke frem våre elever som tar på seg ansvaret som medelev. 

 

Elever i samtale

Styret er nå på plass, og elevrådet har hatt sin første samling. Bilder og mer informasjon om dette blir lagt ut her på nettsiden rett over helgen! Da vil det også bli lagt ut et intervju med styret. 

 

 

 

Mann spruter med brannslange

3 klasser fra St Olav Service og samferdsel med vg2 salg, service og sikkerhet samt vg2 reiseliv, var i går på brannvernkurs på IF Sikkerhetssenter i Våler. TV2 var på plass, så nå er det noen som får sin tid i spotlighten på TV! 

 

 

 

 

 

Sanne, Iqra og Denis deltar denne uken på EYP i Oslo. Spennende, og nye erfaringer for de tre elevene våre.

Vi gleder oss til å høre hvordan de opplevde deltakelsen!

 

 

Les mer om EYP her.

I fjor var hun her og snakket om temaet "Tankens Kraft", og det var et utrolig bra foredrag! Tirsdag 17/9 kommer hun hit til St. Olav for å inspirere oss igjen. 

 

 

I dag var det første samling for alle tillitsvalgte og varamedlemmer til elevrådet. Det samme med de som har meldt seg som medelever dette skoleåret. Vi ønsker alle lykke til med verv, og vet at dette vil være positivt, givende og inspirerende for alle sammen! 

 

 

 

 

 

 

Det planlegges og veiledes for at russetiden til våren skal bli en god opplevelse for alle involverte her ved St. Olav vgs. 

Våre VG2-elever på Service og samferdsel, er i startgropa for en spennende tid med idémyldring, planlegging, gjennomføring og læring.