«Kjære elever! Dette er en helt spesiell dag. Dette er aller første gang vi på St. Olav holder markering for avgangselever i digital form».

Slik åpnet rektor sin hilsen og avslutningstale på skolens digitale avslutning for avgangselever i år.

    

   

Torsdag 11. juni ble det avholdt digital avslutning for årets avgangselever. Elevene mottok i forkant en lenke til direktesendingen og her er noen bilder fra begivenheten. Bildesamling skoleavslutning  

    

Dette skoleåret har russen samlet inn penger til Krafttak mot kreft og satt ny skolerekort med beløp på hele 129.953kr!!! Vi gratulerer og er utrolig stolte av avgangskullet for innsatsen de har gjort.

  

  

 

 

Bibliotekene i Viken lanserer nå et nytt tilbud, et tilbud som vil gi alle som bor eller oppholder seg i Viken tilgang til engelske e-bøker og e-lydbøker via biblioteket.

Til våre avgangselever og foresatte

Bildet under er fra avslutningen våren 2019. 

   

  

Høgskolen i Østfold arrangerer studieforberedende dag 17. juni - klikk deg inn i saken for å få opp linken:
https://www.hiof.no/livet-rundt-studiene/aktuelt/arrangementer/2020/studieforberedende.html

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni. 

  

Det har vært en merkelig tid de siste ukene, nesten folketomt, stille og tydelige tegn på at hverdagen har vært alt annet enn normal her på St. Olav. Denne uken har derfor vært en særdeles hyggelig uke, og elevene som kom i dag ble tatt i mot med en hjertelig velkomst av flere ansatte, med assisterende rektor Eldbjørg Solerød i front. 

  

Til tross for en annerledes 17. Mai-feiring, ble tradisjonen med å sette russelue på statuen av Olav den Hellige opprettholdt! 

  

Den vanlige russefeiringen skulle ha vært i gang nå, men i år blir russetiden preget av oppfinnsomhet, fleksibilitet og digital feiring. Russen på St. Olav henger ikke med hodet av den grunn, og flere arrangerte i går sine egne russedåper på coronavennlig vis. 

Her et glimt fra et flott knippe av våre russejenter!