Pepperkaker_iStock-1000

Vi har trukket 3 klasser som vinnere av konkurransen vi hadde i forbindelse med St. Olavs nye hjemmeside (konkurransen ble sendt på mail til kontaktlærere). Vinnerne er 1STUB, 2IDRA OG 1+2SSAC - og de vil få en overraskelse i K-timen på mandag!

Reiselivselevene (2rlva) inviterte 2sssa, 2sssb og 2isfa med til Gøteborg og Liseberg tirsdag 12. desember.

Studiobilde

Forberedelsene til russetiden preger mange ungdommers sosialisering til alkoholbruk. Men det er store forskjeller mellom skolene. Ungdom drikker mindre enn før, men i Oslo er det overraskende store forskjeller mellom øst og vest.

Lucia 2

Vg3-elevene har hatt feiring av Lucia på St. Olav videregående skole i dag. Dette var et veldig hyggelig initiativ og bidrag fra elevene i førjulstiden. De var innom de fleste klasser og serverte også lussekatter.

Julegaveaksjon 2017

Det har blitt en tradisjon for St. Olav vgs. å bidra til julegaveaksjonen til Frelsesarmeen.

Workshop1 1

I dag er brukerrepresentantene for prosjekt "Nye St. Olav" på Inspiria for å diskutere "Smarte skolebygg". Bærekraft, fysisk aktivitet og digitale lekerom er noen av temaene for dagen og her slippes kreativiteten løs. Workshopen ledes av Trine Andersen fra Smart Innovation Norway i samarbeid med koordinator Jens Nicolaisen.

Undervisning lab 1

Jenter og teknologi er et prosjekt som har som mål å øke jenteandelen på teknologiutdanninger.

Kuben vgs 1

Tidlig mandag morgen reiste brukergruppen for "Nye St. Olav" på skolebefaring til Elvebakken vgs og Kuben vgs i Oslo. Formålet med studieturen var å få større innsikt om bruk av transparente løsninger i forbindelse med at det skal bygges ny skole.

Julecafe 29

Onsdag 29. november arrangerte 2RLVA og 2SS julecafè i storefri med salg av suppe, gløgg, kaker og mye annet godt. Reiselivsklassen delte også ut brosjyrer med informasjon om førjulsarrangementer i Østfold.

Skolepc 2

I løpet av uke 50 vil det trådløse nettverket på skolen bli oppgradert. I denne perioden kan nettverket være noe ustabilt og det må påregnes noe nedetid.