Nytt infohefte!

Her finner du svaret på alt du måtte lure på nå før, under og etter skolestart på St. Olav vgs. 

Skulle du ikke finne svar, er det bare å gripe tak i en ansatt - vi er her for deg! Kom gjerne innom kontoret også, der møter du blide og hjelpsomme mennesker som har god oversikt over det meste. 

Her finner du lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan bruke på eksamen og terminprøver. Det kan være enkelte begrensninger i nettstedene. 

Anastazja Pelchen og Ole Josef Pinaas har kvalifisert seg til andre runde i Kjemi OL. 

  

Allerede i det dunkle lyset i morgentimene, kunne man møte på ulike skikkelser i gangene her i skolebygget. Allehelgen markeres med kåringer av ulike slag i kantina, blant russen som kler seg ut i dag. Både kontor og kantina er pyntet i anledningen!

  

I går, tirsdag 29. oktober, hadde vi formidling av informasjon fra major Bjørn N. Jacobsen her på St. Olav. Han snakket om sesjon, verneplikt og utdannings-og karrieremuligheter i forsvaret.   

For et engasjement, og for et flott russekull vi har i år! 

  

Noen av dere er spente, andre har kanskje ikke helt fått med seg hva det egentlig er? 

  

Halloween-uka eller Hallovenn-uka som noen liker å kalle den, er i gang. Denne snubla vi over her i morges... Litt i tidligste laget for feiringen av Allehelgensdagen, som ikke er før på torsdag - kan dette ha noe med tyveriet av Samholdspokalen å gjøre??? 

Følg med, vi jobber med saken!

  

St. Olavs IKT-elever i 2ISFA har 24. oktober inngått en avtale med NIOS i Skjeberg. Firmaet utfører arbeid innen mekanisk vedlikehold, automasjon, hydraulikk, sveising og utleie av personell til bedrifter onshore og offshore. 

 På bildet fra venstre: Gard Isak Futseter (NIOS), Michael W. Gjøsæther Magnussen, Sultan Berisa, Mirsad Sahbaz, Espen Pedersen (NIOS), Andrè Larsen.

Hvem har lurt seg inn på kontoret til Jarle og rett og slett stjålet det gjeve trofeet som de ansatte etter mye dramatikk vant i går? 

      

Det ble som vi alle forventet et tett og intenst oppgjør i Sarpsborghallen da årets SamholdsCup ble avgjort foran et rosa folkehav på tribunen.