Nettbaserte hjelpemidler på eksamen

Her finner du lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan bruke på eksamen. Det kan være enkelte begrensninger i nettstedene. 

Nettbaserte 1 - Klikk for stort bilde

Felles nasjonale nettressurser finner du listet opp her

IMG_7613

Onsdag 19. Juni var avgangselever med familie samlet i Filadelfia for å motta sine testvitnemål. Markering av fullført videregående skole stod på planen, med taler og underholdning på planen. 

God sommer

Her ligger programmet for avslutningen på skoleåret for alle trinn. 

Vi ønsker alle elever en riktig god sommer, og dere som har fullført VG3 lykke til med det dere velger å gjøre videre! 

Kålvika-2

Klassen valgte friluftsavslutning på skoleåret til tross for været. 

Kålvika ved Grimsøya er ett av mange flotte friluftsområder i Sarpsborg som er verdt et besøk! 

 

Innovasjonscamp oppsummering 16

... Gruppe 4 i 1STUE! Vi gratulerer så mye til vinnergruppa, men retter også en stor takk til alle andre som bidro med flotte tanker, forslag og kreative løsninger! Her er det mye som kan trekkes inn i det videre arbeidet med ny skole. 

Vinnere!

 

 

 

2. og 3. plass:

 

iNNOVASJONSCAMP 31

Hva er en Innovasjonscamp?

Et program med fokus på kreativitet og nyskaping. Elevene gjennomfører en camp der de får et reelt oppdrag med en definert problemstilling, som de skal presentere. Oppdraget blir gitt av en bedrift eller organisasjon fra privat eller offentlig sektor. Elevene jobber i grupper, og presenterer løsningene for en jury, som kårer en vinner ut i fra gitte kriterier. 

Oppdraget: 

St. Olav videregående skole skal rives og bygges bygges ny i to byggetrinn. Første byggetrinn tas i bruk i 2022, mens det andre skal tas i bruk i 2024. Sju arkitektfirmaer var invitert til plan- og designkonkurranse om utforming av ny skole. Vinneren heter Tripp Trapp! 

Elever på St. Olav sitter i akkurat nå i grupper, og skal lage en pitch med forslag til utforming av utearealet ved den nye skolen. Dette skal presenteres visuelt, og skal vise løsningen deres på en god måte. 

Dette er en flott mulighet til å få være med og komme med innspill som skal vurderes i den endelige beslutningen om hvordan utformingen av de nye utearealene vil bli rundt det nye bygget. 

 

Kreftforeningen 1

Kreftforeningen sier Tusen takk for at St. Olav vgs var med og støttet Krafttak mot kreft. 

Takk fra kreftforeningen 1 (PDF, 73 kB)

 

Klatring 2

Service og samferdsel var på "Klatring på grensen" på mandag. Været kunne vært bedre, men sporty elever klager ikke på været! 

Euro cup 1

Annika Sælid (2IDTA) fikk med seg to gull i Euro cup i Østerrike i helgen. Hun vant både +59 og i åpen klasse. 

GRATULERER!!!