Besøk Forsvaret 1

Forsvaret var på besøk her denne uken.

Elevene ble informert om verneplikt, og

ulike muligheter for utdanning i Forsvaret.

Full aula med vitebegjærlige elever!

Forsvaret 1

Informasjon til alle Vg2 elever!

Torsdag 6. september var det karrieredag for våre elever på Sesam, VG2.

Premieutdeling Bekkhusdagen 2018 21

Tirsdag fikk elevene i 1SSSA endelig det synlige bevist på at de gikk av med sammenlagtseieren på SESAMs Bekkhus-dag. Da fikk de nemlig, akkompagnert av taktfast applaus fra sine medelever i skolens aula, en stor vandrepokal utdelt av rektor Monica Østby.

Bekkhusdagen 2018 10

Godt over 100 elever og lærere satte torsdag morgen kursen for Sarpsborg og Omegn Jeger- og Fiskerforenings flotte anlegg på Bekkhus ved Tunevannet.

utdanningsportalen

Utdanningsportalen "utdanning.ostfoldfk.no" ble lagt ned etter skoleåret 2017/18. Fra 1. juli 2018 er det ikke lenger mulig å logge seg på denne nettsiden, men innholdet vil du finne i andre kanaler. Adressen «utdanning.ostfoldfk.no» vil peke til ostfoldfk.no/opplaring

laanekassen_farge_stroke

Nå kan elever søke om støtte fra Lånekassen hvis de har fått en skoleplass og har takket ja til denne plassen.

ingveig-japan

Det ble en 5. plass første dagen og en 4. plass andre dagen for Ingveig i de to første VM rundene i Japan i helgen. Hun ligger da på 5. plass sammenlagt så langt og ikke langt bak en pallplass. Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til videre!