Toppidrett-logo

Toppidrett ved St. Olav vgs. har som mål å bedre samarbeidet mellom klubb og skole. Dette gjør vi for at våre utøvere skal ha en optimal skole- og treningshverdag, med individuell utvikling som hovedfokus. 

Medelev-avslutning1

Det var avslutning for medelever tirsdag 15. mai i Kulåsparken. 

Ingveig1

Gratulerer med Ingveig Håkonsen med seier begge dagene i Norgescupen som gikk på hjemmebane i Skiptvet i helga. 

Kritikerpris1

Onsdag 18. april var det duket for prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris hvor 1STUA mottok pris for beste bokomslag. 

biblioteket

Medie- og informasjonskunnskap-elevene har laget en presentasjon av skolens bibliotek. Videoen er laget av Camilla Tomta, Madelen Johansen og Marie Saugstad. 


 

 

rumpeldunk-nm9

St. Olav har arrangert rumpeldunk-NM i helgen, her er et knippe bilder fra søndagen. 

ingveig1

Gratulerer Ingveig Håkonsen med en flott sesongåpning i første EM-runde i trial i Spania. Det ble en sterk 4. plass og ikke langt unna en plass på pallen. Neste EM-runde går i Polen i slutten av mai. 

Malaga reiseliv 2

Reiselivselevene er vel fremme i Malaga - til behagelig "norsk" sommertemperatur. Frem til fredag skal de være både reiseledere og turister. 

Elever_stolav

Tilstandsrapporten for videregående opplæring viser en positiv utvikling på flere viktige områder. Det gleder Elin Tvete, leder av fylkeskommunens opplæringskomite. - Spesielt positivt er det at flere gjennomfører videregående opplæring og at antallet som får læreplasser øker. Vi er glade for at færre elever slutter på skolen i Østfold enn i landet for øvrig, sier Tvete.

fjaellraeven

Vinnerne av konkurransen til Østfoldungdommens kritikerpris er kåret. I åpen klassse vant klasse 1STUA på St. Olav med bokomslag til "Fjällräven gul", og de får dele et gavekort på 1500,-. Vi gratulerer!