Nettbaserte hjelpemidler på terminprøver og eksamen

Ordnett - Klikk for stort bilde

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

Fearless 1

I dag har vi vært så heldige å ha besøk av foredragsholder Anja Hammerseng-Edin her på St. Olav. Hun har snakket om å takle negative tanker, nervøsitet og skam, hvordan jobbe for å bli og være den beste versjonen av seg selv. Vi fikk konkrete verktøy vi kunne ta i bruk i hverdagen, for å sette oss selv i et Fearless Mind. Et utrolig bra foredrag, motiverende, levende, inspirerende og lærerikt!

Universitetsturné 1

Klikk på bildet for å se en større versjon!

maskerade siste

Trykk på linken for å se invitasjonen i stort format.

Ungdata 1
Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdataundersøkelsen i Østfold 2019

Krafttak mot kreft 1

Årets aksjon har fokus på kreftformer som få overlever, og pengene vil gå til forskning på mer sjeldne kreftformer, slik at man kan øke overlevelsen og livskvaliteten til de som blir rammet av slike krefttyper.

Vaksine 1

For første gang er denne vaksinen gratis, og alle elever i VG2 oppfordres til å ta den, uavhengig om man skal være russ eller ikke.

Anja Hammerseng-Edin 1

Anja Hammerseng-Edin holder foredrag for alle VG2-elever tirsdag, 22. januar kl 1120-1220 i aulaen. Hun er en av Norges beste håndballspillere og holder foredrag om det å være modig og se muligheter i stedet for begrensninger. I forbindelse med helsefremmende skoler og prosjektet SAMMEN ER VI STERKE, vil Anja gi oss et foredrag som kan styrke selvbildet og takle belastninger i livet. Besøket er finansiert med RØRE-midler som er tildelt for nettopp prosjektet "Sammen er vi sterke".

Annika 1

Send SASARPING6 til 2005 for å stemme på Annika!

"Årets Sarping" kåres under Sarpsborggallaen lørdag 19. Januar 2019. Dette er et samarbeid mellom Sarpsborg Idrettsråd, Sarpsborg Kulturråd, Sarpsborg Musikkråd og Sarpsborg Arbeiderblad.

Annika gikk til topps og tok gull i karate i ungdoms-OL i Argentina i 2018. Hele 206 nasjoner deltok i den kanskje viktigste konkurransen for ungdom. Annika fra Sentrum Kampsport sto for en av de sterkeste idrettsprestasjonene levert av en sarping i året som gikk.

privatist_770

Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Meld deg opp til privatisteksamen senest 1. februar på Privatistweb.no

planlegging_stolav

Østfold fylkeskommune har startet arbeidet med å bygge en ny skole i Sarpsborg – St. Olav videregående skole. Nå ønsker vi innspill fra dere elever til hvordan utearealet på den nye skolen skal se ut.