laanekassen_farge_stroke

Nå kan elever søke om støtte fra Lånekassen hvis de har fått en skoleplass og har takket ja til denne plassen. 

ingveig-japan

Det ble en 5. plass første dagen og en 4. plass andre dagen for Ingveig i de to første VM rundene i Japan i helgen. Hun ligger da på 5. plass sammenlagt så langt og ikke langt bak en pallplass. Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til videre!

2idrb-telt2

Klasse 2IDRB er i full sving med å øve på å sette opp telt i faget aktivitetslære med faglærer Thomas Dalen. Dette vil de nok få god nytte av på senere ekskursjoner. 

Ingveig

Gratulerer til Ingveig Håkonsen med flott innsats i EM-runden i Polen. Det ble 4. plass og nær pallen begge dager, og en 4. plass i EM så langt. Nå er det Japan neste og første VM-runde. 

Toppidrett-logo

Toppidrett ved St. Olav vgs. har som mål å bedre samarbeidet mellom klubb og skole. Dette gjør vi for at våre utøvere skal ha en optimal skole- og treningshverdag, med individuell utvikling som hovedfokus. 

Medelev-avslutning1

Det var avslutning for medelever tirsdag 15. mai i Kulåsparken. 

Ingveig1

Gratulerer med Ingveig Håkonsen med seier begge dagene i Norgescupen som gikk på hjemmebane i Skiptvet i helga. 

Kritikerpris1

Onsdag 18. april var det duket for prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris hvor 1STUA mottok pris for beste bokomslag. 

biblioteket

Medie- og informasjonskunnskap-elevene har laget en presentasjon av skolens bibliotek. Videoen er laget av Camilla Tomta, Madelen Johansen og Marie Saugstad. 


 

 

rumpeldunk-nm9

St. Olav har arrangert rumpeldunk-NM i helgen, her er et knippe bilder fra søndagen.