Nettbaserte hjelpemidler på terminprøver og eksamen

Ordnett - Klikk for stort bilde

Her er lenker til de nettbaserte hjelpemidlene du kan benytte. Det kan være enkelte begrensninger i nettsidene.

Trykk her

Fylkesmesse Rakkestad 1

13. Mars, ble det avholdt messe for ungdomsbedrifter fra mange videregående skoler i Østfold. Stedet var Rakkestadhallen, og det var stor aktivitet og mye engasjement hos alle deltagerene.

birken

Mohamed fra 2SSSB, Service og Samferdsel - viser at man kan få til det meste, bare man gir det et forsøk!

Reiseliv messe 1

Fredag 8. mars, var våre elever fra reiseliv på messe på Ski Storsenter. Her følger det noen bilder derfra!

Krafttak mot kreft 1

Årets aksjon er i gang, og vi har over 60 elever (russ) som skal gå med bøsser rundt omkring i Sarpsborg i løpet av dagen. Ta de godt i mot! Det vil også være mulig å VIPSE TIL NR 421109.

Åpen dag Oslo 5

VG3 var på Universitetsturne torsdag 7. mars. Mange spennende muligheter, bl.a. Oslo Met, Norges Idrettshøyskole og Universitetet i Oslo ble besøkt. Vi håper og tror at flere fikk bekreftet eller avkreftet hva de skal gjøre etter at de er ferdige på St. Olav!

Helsefremmende 2

Tirsdag 5. mars, arrangerte igjen St. Olav sin helsefremmende dag. Det var 17 ulike aktiviteter å velge mellom, alt fra strikking til langrenn.

Ocean Space Race 1

Teknologi og forskningslære-elevene våre, drar for å delta på Ocean Space Race i Trondheim, to dager i uke 11. Vi ønsker lykke til, og håper dere får en veldig fin tur!

Onsdag 13. mars er elevene i Markedsføring og ledelse 1, samt 3D Makers fra 2SSSB på Fylkesmesse for ungdomsbedrifter i Rakkestadhallen.

LYKKE TIL!

Helsefremmende dag 1

Her kommer en oversikt over oppmøtetider og steder på Helsefremmende dag 5. Mars. Møt opp i tide, og ha en super dag!

tapar

Taparskalle: tekstar om idrett av Gudmund Skjeldal