Vis ENGASJEMENT, hjelp Nissen å fylle gavesekken!

Ukens verdiord er engasjement, og i den forbindelse er det verdt å minne om skolens tradisjonsrike julegaveaksjon. Vi samarbeider i år som tidligere med Frelsesarmeen i Sarpsborg. Frem til fredag vil skolens egen nisse stå utenfor aulaen med sekken sin. Hjelp ham fylle den med gaver. Husk at det ikke er alle forunt å få gaver til jul, og at vi med dette kan gjøre en forskjell for mange.

Klikk for stort bilde

Det nærmer seg en høytid som er forbundet med familiehygge, samhold, varme og nestekjærlighet. Derfor oppfordrer ledelsen og elevrådet ved St. Olav klasser og ansattegrupper til å delta i denne julegaveaksjon som er et samarbeid med Frelsesarmeen i Sarpsborg. De jobber med utsatte grupper i Sarpsborgsamfunnet, uavhengig av religiøs bakgrunn.

Klikk for stort bilde

Oppdrag:

De trenger gaver til ungdommer i alderen 15 – 19 år, det vil si samme aldersgruppe som elevene ved St. Olav.

Vi foreslår at klasser/ansattgrupper samler inn en frivillig sum som blir brukt til gavekjøp. Elevrådsrepresentantene eller medelevene kan stå for organiseringen innad i klassene.

Det er viktig å merke seg at Frelsesarmeen ønsker seg gaver – ikke gavekort. Gavene skal ikke pakkes inn, men legg dem gjerne i en gavepose.

Gavene leveres til kontoret innen 30. november klokka 1530 eller legges i sekken til nissen.

Spørsmål kan rettes til friand@ostfoldfk.no

Lykke til, og vis engasjement!