Vis ENGASJEMENT, hjelp Nissen å fylle gavesekken!

Ukens verdiord er engasjement, og i den forbindelse er det verdt å minne om skolens tradisjonsrike julegaveaksjon. Vi samarbeider i år som tidligere med Frelsesarmeen i Sarpsborg. Frem til fredag vil skolens egen nisse stå utenfor aulaen med sekken sin. Hjelp ham fylle den med gaver. Husk at det ikke er alle forunt å få gaver til jul, og at vi med dette kan gjøre en forskjell for mange.

julegaver redigert - Klikk for stort bilde

Det nærmer seg en høytid som er forbundet med familiehygge, samhold, varme og nestekjærlighet. Derfor oppfordrer ledelsen og elevrådet ved St. Olav klasser og ansattegrupper til å delta i denne julegaveaksjon som er et samarbeid med Frelsesarmeen i Sarpsborg. De jobber med utsatte grupper i Sarpsborgsamfunnet, uavhengig av religiøs bakgrunn.

Julegaveaksjon 1 - Klikk for stort bilde

Oppdrag:

De trenger gaver til ungdommer i alderen 15 – 19 år, det vil si samme aldersgruppe som elevene ved St. Olav.

Vi foreslår at klasser/ansattgrupper samler inn en frivillig sum som blir brukt til gavekjøp. Elevrådsrepresentantene eller medelevene kan stå for organiseringen innad i klassene.

Det er viktig å merke seg at Frelsesarmeen ønsker seg gaver – ikke gavekort. Gavene skal ikke pakkes inn, men legg dem gjerne i en gavepose.

Gavene leveres til kontoret innen 30. november klokka 1530 eller legges i sekken til nissen.

Spørsmål kan rettes til friand@ostfoldfk.no

Lykke til, og vis engasjement!