Julestri, eller julekos?

I denne ventetiden, frem mot jul, er det lett å bli revet med i alt stress og mas rundt oss. På St. Olav gjør vi det vi kan for at tiden frem til juleferien skal få oss til å senke skuldrene, bli hyggelig og innholdsrik.

Pepperkaker 1 - Klikk for stort bilde

Etter at avviklingen av heldagsprøvene er ferdig torsdag 13. Desember, vil det være flere ting som foregår på skolen i forbindelse med at vi nærmer oss jul. Nissegrøt, felles lunsjrom i aulaen hvor ALLE, både elever og ansatte kan treffes for å slå av en prat. Det vil også bli ulike typer  julekos i de enkelte klasser, som helt sikkert vil gi både ro og koselige opplevelser.

Møt dine medelever med et smil, et lite nikk eller "Hei!" fra nettopp deg, det kan være ekstra hyggelig  og positivt for noen andre. Vi bygger videre på våre nye verdier, Samhold, Engasjement og Kompetanse. Vis at du bryr deg om andre, løft blikket og se de andre rundt deg.

Ha forståelse, empati og et åpent sinn for at vi alle er forskjellige, og unike, flotte mennesker på hver vår måte!

Ønsker alle en fortsatt fin adventstid, og senk tempoet - det blir jul i år også.