Helt konge 1

Plan- og designforslagene til nye St. Olav er nå klare! I skolens inngangsparti er det nå stilt ut bannere med de ulike forslagene.

Her er ett av de:

St. Olav videregående skole i Sarpsborg skal rives og bygges ny i to byggetrinn. Første byggetrinn tas i bruk i 2022, mens andre byggetrinn skal tas i bruk to år senere i 2024.

Syv prekvalifiserte prosjekteringsgrupper har nå deltatt i en plan- og designkonkurranse.

Ønsker du å ta en nærmere titt på de, kan du også se plan- og designforslagene her.

Nå skal en jury gjennomgå alle forslagene, og i begynnelsen av mars kåres det tre vinnere. Disse tre går videre til en forhandlingsrunde, som avgjør den endelige vinneren.

Vinnerkonseptet etter plan- og designkonkurransen og totalentreprisekonkurransen skal så videreutvikles av arkitekt og rådgivere sammen med fylkeskommunen.

Pepperkaker 1

I denne ventetiden, frem mot jul, er det lett å bli revet med i alt stress og mas rundt oss. På St. Olav gjør vi det vi kan for at tiden frem til juleferien skal få oss til å senke skuldrene, bli hyggelig og innholdsrik.

Kompetanse 1

Vi har denne uken fokus på KOMPETANSE, den siste av våre tre nye verdier:

SAMHOLD - ENGASJEMENT - KOMPETANSE.

julegaver redigert

Ukens verdiord er engasjement, og i den forbindelse er det verdt å minne om skolens tradisjonsrike julegaveaksjon. Vi samarbeider i år som tidligere med Frelsesarmeen i Sarpsborg. Frem til fredag vil skolens egen nisse stå utenfor aulaen med sekken sin. Hjelp ham fylle den med gaver. Husk at det ikke er alle forunt å få gaver til jul, og at vi med dette kan gjøre en forskjell for mange.

Verdier red siste 1

Fredag 16. November klokken 11.00 ble skolens tre nye verdier "SAMHOLD", "ENGASJEMENT", og "KOMPETEANSE " lansert med brask, bram, utdanningsdirektør og fylkets varaordfører. I tillegg kom flere gamle elever som fortalte om hva skolen vår har betydd for dem. Begivenheten ble markert med kake og sprudlebrus i stettglass.

Rosa sløyfe 1

Vi bryr oss, og kler oss i rosa!

Foreldremøter 1

Her finner du informasjon om kommende foreldremøter på St. Olav vgs.