Regjeringen besluttet 25.03.20 at alle skriftlige eksamener i videregående er avlyst for elever. Elevene får fullverdig vitnemål selv om skriftlig eksamen er avlyst.

- Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

Viken fylkeskommunen innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Blyant og bøker

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Undersøkelsen gjennomføres i uke 45 og 46 og her finner du mer informasjon:

Ukens verdiord er engasjement, og i den forbindelse er det verdt å minne om skolens tradisjonsrike julegaveaksjon. Vi samarbeider i år som tidligere med Frelsesarmeen i Sarpsborg. Frem til fredag vil skolens egen nisse stå utenfor aulaen med sekken sin. Hjelp ham fylle den med gaver. Husk at det ikke er alle forunt å få gaver til jul, og at vi med dette kan gjøre en forskjell for mange.

Fredag 16. November klokken 11.00 ble skolens tre nye verdier "SAMHOLD", "ENGASJEMENT", og "KOMPETEANSE " lansert med brask, bram, utdanningsdirektør og fylkets varaordfører. I tillegg kom flere gamle elever som fortalte om hva skolen vår har betydd for dem. Begivenheten ble markert med kake og sprudlebrus i stettglass.

Rosa sløyfe

Vi bryr oss, og kler oss i rosa!