Blyant og bøker

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Undersøkelsen gjennomføres i uke 45 og 46 og her finner du mer informasjon:

Ukens verdiord er engasjement, og i den forbindelse er det verdt å minne om skolens tradisjonsrike julegaveaksjon. Vi samarbeider i år som tidligere med Frelsesarmeen i Sarpsborg. Frem til fredag vil skolens egen nisse stå utenfor aulaen med sekken sin. Hjelp ham fylle den med gaver. Husk at det ikke er alle forunt å få gaver til jul, og at vi med dette kan gjøre en forskjell for mange.

Fredag 16. November klokken 11.00 ble skolens tre nye verdier "SAMHOLD", "ENGASJEMENT", og "KOMPETEANSE " lansert med brask, bram, utdanningsdirektør og fylkets varaordfører. I tillegg kom flere gamle elever som fortalte om hva skolen vår har betydd for dem. Begivenheten ble markert med kake og sprudlebrus i stettglass.

Rosa sløyfe

Vi bryr oss, og kler oss i rosa!

Her finner du informasjon om kommende foreldremøter på St. Olav vgs.

Utstyr til skolestart

Velkommen tilbake til nytt skoleår, her finner du litt praktisk informasjon om første skoledag.

St. Olav vgs. ønsker dere en riktig god sommer.