Så drar vi på tur igjen!

Klikk for stort bildeIkke alle dager på St.Olav starter med traktor og henger i skolegården Eldbjørg Solerød  Onsdag morgen var skolegården vår fylt av et noe ukjent syn; nemlig traktor med henger.

I tillegg myldret det av sykler, store tursekker og blide elever. Vi møtte opptil flere veldig klare lærere, som har kastet seg rundt og planlagt en tilpasset friluftstur for 2IDA, 2IDB og 2IDC. Hele gjengen skal sykle fire mil, forbi Ingaleden for så å ende på gården til lærer Knut Groven. På veien skal elevene, som er delt i lag, løse flere ulike oppgaver. Før natten skal tilbringes i hengekøye eller telt. Traktor og henger var det også Knut som stod for, og her ble alle tunge sekker og bagasje lastet opp før avreise. Riktig god tur til hele gjengen!