Gult nivå fra mandag 08.02 - Velkommen tilbake!

Fra mandag 08.02 har kommuneoverlegen bestemt at vi igjen kan gå over på gult smittevernnivå. Vi gleder oss til å ønske elevene tilbake til skolen igjen!
Nye beskjeder og informasjon kommer raskt, så følg nøye med på hjemmesiden og Teams for elever!

Ide på korktavle - Klikk for stort bilde Absolutvision/Unsplash

På gult nivå skal alle elever møte til undervisning som normalt, og følge timeplanen som ligger i Visma In School. Vi er glade for at smitten går ned, at det blir lettelser i tiltakene, og gleder oss til å se dere på skolen igjen!

Dersom du har symptomer som luftveisinfeksjon, hoste, feber, vond hals, tung pust eller manglende smak- og luktesans skal du som tidligere - ikke møte på skolen. Bestill da tid til testing. I Udir sin smittevernveileder kan du lese mer om gult og rødt nivå.

Hva skal du som elev tenke på og vite om når du er på skolen?

• Benytt deg av dispensere med håndsprit som står ved alle innganger, vask hender etter toalettbesøk, før og etter måltider, kort sagt: Med jevne mellomrom gjennom dagen
  • Hold avstand! Minst 1 meter til andre. Unngå håndhilsning og klemming. (På rødt nivå gjelder 1 meter avstand uansett situasjon. På gult nivå gjelder 1 meter avstand alle steder, bortsett fra klasserommet)
  • Unngå trengsel og samlinger i klasserom og fellesarealer - Hvis du ser det blir mange på ett sted, spre dere eller finn et annet sted å oppholde deg.
  • Sitt ved din egen pult, denne har du ansvar for å vaske selv etter bruk, før du forlater rommet
  • Vær hjemme hvis du er symptomer på sykdom
  • Reis hjem hvis du blir syk i skoletiden, gi beskjed til kontaktlærer
  • Kantina er åpen for salg av mat, men ikke bespisning. Unngå kødannelse, kan du handle der før storefri, gjør gjerne det. Havregrøtserveringen på morgenen er i gang igjen
  • Aulaen er åpen gjennom dagen og nå er det også lov til å spise der i storefri. Vær med og gjør dette til et hyggelig møtested for alle!
  • Unngå unødvendige besøk i Storbyen eller andre butikker, og husk munnbind og god avstand dersom du må dit.
  • Må du hoste eller nyse, gjør det i albuekroken, vask hender umiddelbart!

Vi er avhengige av at alle bidrar i denne felles dugnaden slik at vi raskest mulig får kontroll og en mest mulig normal hverdag igjen. Takk for at du hjelper til med dette!