Godt nytt år! - Og informasjon om oppmøte etter juleferien

Stjerneskudd - Klikk for stort bildeGodt nyttår! Tim Zankert / Unsplash  Vi ønsker alle et riktig godt nytt år!
Vi håper alle har hatt en fin juleferie og at man holder seg frisk!
I denne arikkelen finner du informasjon om gjeldende smittevernnivå og oppmøteplan for første skoleuke.

Etter et krevende år i 2020, håper vi nå at vi nærmer oss en mer "normal" situasjon utover i 2021. I Sarpsborg er imidlertid koronasituasjonen fortsatt alvorlig, og det er viktig at alle elever følger alle smitteverntiltak både på skolen, og i privatlivet.

I samarbeid med Folkehelseinstituttet (FHI) har Sarpsborg innført rødt nivå for uke 1 og 2 i første omgang. Avstand er det aller viktigste tiltaket på dette nivået. Det innebærer at 1 meter skal overholdes i alle situasjoner, unntatt korte passeringer i ganger mm. Det betyr at du selv må ta ansvar for å opprettholde 1 meters avstand, og fjerne deg fra steder/situasjoner hvor 1 meter ikke kan opprettholdes. Det betyr dessverre også at nyttårsklemmer, håndhilsing mm må utsettes.

Skolen starter opp igjen 4. januar, på rødt nivå. Romplan for 4. januar finner elevene på Teams. SSR møter på sine "vanlige" klasserom. Ved spørsmål om rom, ta kontakt med din lærer.

Velkommen tilbake til skolen!

Klikk for stort bilde Eldbjørg Solerød