St.Olav videregående er Sarpsborgs sentrumsskole. Her har du kort vei til det meste. Vi tilbyr utdanningsprogrammene Studiespesialiserende, Idrett/ Toppidrett og Salg, service og reiseliv. Klikk deg inn for å se filmen som viser noe av det vi tilbyr og hva våre elever mener om skolen sin. 

 

 Alle videregående skoler i Sarpsborg kommune skal fortsette på RØDT smittevernnivå til og med 18.12. I denne artikkelen finner du oversikt over oppmøte for elever fram til juleferien. 

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol

 Fra tirsdag 01.12.20 skal vi ha driftspersonalet tilbake på skolen igjen, og med dette er vi over på "ordinært" RØDT nivå. Det vil si at det blir oppmøte for en del elever fra tirsdag og ut uke 49. Bakgrunnen for dette finner du i denne artikkelen. Plan for oppmøte er lagt ut i elevenes Teams-kanal.

Sarpsborg kommune innfører rødt nivå på de videregående skolene fra tirsdag 24.11. Fordi et stort antall av våre lærere og driftspersonale er satt i karantene, har områdedirektør i Viken i samarbeid med skolen bestemt at vi må flytte all opplæring til digitale flater. 
 

Har du en drøm du ønsker å realisere, innenfor kunst eller kultur? Stipendordningen ble etablert i 2004, og siden den gang har en lang rekke unge kunst- og kulturutøvere mottatt stipendet. Blant disse finner vi utøvere som Astrid S, Didrik Solli Tangen, Ella Marie Hætta Isaksen, Heidi Ruud Ellingsen, Ingebjørg Bratland og ikke minst vår egen "særpejente" Ingeborg Walther!

  

 

Til toppen