Et lite innblikk!

Forrige uke var det mange aktiviteter på skolen vår! Her kommer en liten oppsummering fra noe av det!

Huskelapper på PC-skjermen - Klikk for stort bilde Gerd Altman/Pixabay

Opplæringskontorene kom på besøk digitalt, og alle VG2-klassene på yrkesfag var samlet i aulaen der vi fikk besøk av flere digitalt. Lærlingekompaniet Øst, OkViken, Opplæringskontor for service og samferdsel, KOM, Bilfag og Securitas fortalte om muligheter som finnes hos de.

Teams opplæringskontor - Klikk for stort bilde
Teams møte - Klikk for stort bilde

Vinteren viste seg fra sin beste side forrige uke, og da benyttet mange lærere anledningen til å gå på ski, stå på skøyter og ha med elevene ut på aktive og morsomme opplevelser!

Skøyter på Tunevannet - Klikk for stort bildeSkøyter på Tunevannet Christina S Westgaard

Russen hadde temadag på fredag, i disse corona-tider hvor vi driver etter trafikklys-metoden, var det  på sin plass at de hadde nettopp trafikklys som tema for utkledning. Oppfordringen var: Kle deg i GRØNN om du er singel, GULT om det er komplisert, RØDT om du er opptatt. Så det var mange fargerike tredje-klassinger her før helgen! I tillegg hadde vi en Valentine-konkurranse på Instagram, og vinneren fikk både sjokolade og kjærlighet på pinne! Gratulerer, Nellie!

Russejenter i trafikklys-farger - Klikk for stort bilde
Vinner av konkurranse - Klikk for stort bilde
Trafikklys - Klikk for stort bilde

Følg oss gjerne på Snapchat og Instagram for å få med deg mer fra vår hverdag!