Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Viktig foreldreinformasjon

Vi forstår at det kan dukke opp en del spørsmål rundt innlogging på Visma in School, hjemmeside, koronasituasjonen og elevundersøkelsen. I denne saken følger en god del informasjon som er nyttig for foreldre og foresatte. Filen som ligger på toppen er det absolutt nødvendig at dere leser! Denne blir også sendt med elevene hjem som ranselpost.    

Den kulturelle skolesekken!

Regissør og manusforfatter Marius Myrmel er utdannet ved Nordland kunst og filmfagskole. Han vant Amanda for beste kortfilm for filmen "Frysninger" i 2016, og har flere prisbelønnede kortfilmproduksjoner bak seg. Han var denne uken på besøk på St. Olav, og engasjerte både elever og ansatte!  

Rosa sløyfe-aksjonen 2020

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.  

Hva skal du bli? Er St.Olav din neste skole?

  Er du et idrettstalent? Har du interesser på tvers av fag? Eller kanskje du har en drøm om å arrangere store festivaler eller idrettsarrangement? På St.Olav finnes det mange spennende tilbud, hvor elevens mulighet til å velge og tilpasse sin utdanning står i sentrum.  Som visjonen vår sier: I sentrum for læring og vekst

Godt nytt år! - Og informasjon om oppmøte etter juleferien

  Vi ønsker alle et riktig godt nytt år! Vi håper alle har hatt en fin juleferie og at man holder seg frisk! I denne arikkelen finner du informasjon om gjeldende smittevernnivå og oppmøteplan for første skoleuke.   

Trenger du noen å prate med?

  Sarpsborg kommune har samlet oversikt over tilgjengelige tjenester hvis du trenger noen å prate med i ferien. Du finner den nettsiden her . Vi legger også ved en oversikt med tilleggstjenester. Følg linken (PDF, 150 kB) .  Ikke nøl med å ta kontakt! 

Lesetips i juleferien fra biblioteket

Mange av bøkene i oversikten er tilgjengelig både som papir, E-bok og E-lydbok gjennom bookbites appen: BookBites | Biblioteksentralen (bibsent.no)  Riktig god jul ønskes fra biblioteket!               

Juleminner!

Et par videosnutter fra i fjor, da vi fremdeles var uvitende om hvordan den nye hverdagen vår ville bli... Med en felles dugnad fra alle, oppfølging av smittevern og hvis alle tar de hensyn som er nødvendige og viktige - kan vi håpe på at vi kan gå rundt juletreet igjen i 2021!      Gang rundt juletreet, kjempekoselig - og godt samarbeid for å få det til! Stemningsfylt i en full Sarpsborg kirke.

Da er vi i gang med skolestart 2020!

Med god planlegging følger en god skolestart - vi tror og håper at alt vil gå på skinner disse første dagene. Velkommen til alle sammen! Her kommer en liten bildesamling med diverse glimt fra første skoledag.   

Praktisk informasjon før skolestart

Oppmøte på skolen er obligatorisk fra første skoledag. Dersom du av særskilte årsaker ikke kan møte, må du gi skriftlig beskjed til skolen.   

Til toppen