Aktuelt

Små, positive gleder i skolehverdagen!

  I dag ble det servert muffins til alle elever og ansatte, noe som ble satt stor pris på!     

Kickoff Toppidrett

Tradisjonen tro, ble det denne uken både fotografert og filmet elever til presentasjon av årets toppidrettskull.   

Smittevernstiltak - skoleåret 2020-21

Vi er etter Utdanningsdirektoratets føringer på GULT smittevernnivå. God oppfølging av smittevern er viktig for å hindre at Covid-19 får spre seg ytterligere.        

Viktig foreldreinformasjon

Vi forstår at det kan dukke opp en del spørsmål rundt innlogging på Visma in School, hjemmeside, koronasituasjonen og elevundersøkelsen. I denne saken følger en god del informasjon som er nyttig for foreldre og foresatte. Filen som ligger på toppen er det absolutt nødvendig at dere leser! Denne blir også sendt med elevene hjem som ranselpost.    

Den kulturelle skolesekken!

Regissør og manusforfatter Marius Myrmel er utdannet ved Nordland kunst og filmfagskole. Han vant Amanda for beste kortfilm for filmen "Frysninger" i 2016, og har flere prisbelønnede kortfilmproduksjoner bak seg. Han var denne uken på besøk på St. Olav, og engasjerte både elever og ansatte!  

Rosa sløyfe-aksjonen 2020

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.  

Juleminner!

Et par videosnutter fra i fjor, da vi fremdeles var uvitende om hvordan den nye hverdagen vår ville bli... Med en felles dugnad fra alle, oppfølging av smittevern og hvis alle tar de hensyn som er nødvendige og viktige - kan vi håpe på at vi kan gå rundt juletreet igjen i 2021!      Gang rundt juletreet, kjempekoselig - og godt samarbeid for å få det til! Stemningsfylt i en full Sarpsborg kirke.

Da er vi i gang med skolestart 2020!

Med god planlegging følger en god skolestart - vi tror og håper at alt vil gå på skinner disse første dagene. Velkommen til alle sammen! Her kommer en liten bildesamling med diverse glimt fra første skoledag.   

Praktisk informasjon før skolestart

Oppmøte på skolen er obligatorisk fra første skoledag. Dersom du av særskilte årsaker ikke kan møte, må du gi skriftlig beskjed til skolen.   

Hilsen fra rektor

Vi ønsker i disse dager ca 800 nye og gamle elever velkommen til skolestart ved St. Olav videregående skole. Velkommen til oss!    

Til toppen