Aktuelt

Busstreiken er over

Etter elleve dager med busstreik ble partene enige torsdag i høstferien.

Så drar vi på tur igjen!

  Onsdag morgen var skolegården vår fylt av et noe ukjent syn; nemlig traktor med henger.

Innovasjonscamp på St. Olav!

  I går hadde vi besøk av Ungt Entreprenørskap Viken, på vår innovasjonscamp!  

Russ 2021!

Valg av russepresident og visepresident ble i år gjort digitalt, og etter hvert som resultatene tikket inn, var det til slutt Eline Brenne som ble valgt til president, med Jonas Nikolaisen hakk i hæl. Vi har møtt de for en liten prat, og hørt litt hva de tenker om årets russefeiring.     

Til alle høstens privatister!

I år blir det ikke sendt ut brev om dato og tidspunkt for din eksamen. Les mer om hvordan du får informasjonen du trenger i denne artikkelen!    

Refleksdagen, torsdag 15. oktober!

I dag markerer våre elever fra Vg1 salg, service og reiseliv Refleksdagen, blant annet med å dele ut reflekser til skolens elever.   

Kick Off for Ungdomsbedrifter!

Denne uken var det Kick-off for ungdomsbedrifter for elever med Markedsføring og ledelse 1 Studiespesialiserende vg2, og for elever ved reiseliv vg2 og salg, service,sikkerhet vg2.

Lesetips til høstferien fra biblioteket!

Høsten er tid for innekos, slenge seg ned i sofaen og slappe av - kanskje med en god bok? Her er noen tips til deg - God høstferie!     

Elever fra St. Olav deltar på Olavskonferansen!

Olavsdagene fokuserer på begrepet ære dette året, med Olavskonferansen 2020. Spennende tema, og et prestisjefylt begrep, mener elever fra skolen som skal delta på arrangementet.   

Foreldremøter Vg2 og Vg3 utsettes!

På grunn av den nåværende smittesituasjonen i kommunen, utsettes alle foreldremøter på Vg2 og Vg3. Vi kommer tilbake med ny informasjon så snart det er klart. 

Til toppen