Aktuelt

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Johanne vant "Sammen mot korona" i desember

Sarpsborg kommune publiserte denne uken en artikkel om vinnere av en tegnekonkurranse de gjennomførte før jul. Vår egen Johanne Hammerstad, elev her ved St. Olav, gikk helt til topps!   

Skole eller Idrett? Vi sier "Ja, takk! Begge deler!"

Ønsker du å ha fokus på både skole og idretten din? St. Olav har et unikt tilbud innen idrett, siden vi er eneste skole i området som også tilbyr et rent toppidrettstilbud. Det betyr at vi har et veldig godt lag av lærere, trenere, og samarbeidspartnere som gir et spennende tilbud til våre idrettselever.  Sjekk ut vårt Idrettstilbud!  Idrettsfag på St.Olav vgs

Hva skal du bli? Er St.Olav din neste skole?

  Er du et idrettstalent? Har du interesser på tvers av fag? Eller kanskje du har en drøm om å arrangere store festivaler eller idrettsarrangement? På St.Olav finnes det mange spennende tilbud, hvor elevens mulighet til å velge og tilpasse sin utdanning står i sentrum.  Som visjonen vår sier: I sentrum for læring og vekst

Godt nytt år! - Og informasjon om oppmøte etter juleferien

  Vi ønsker alle et riktig godt nytt år! Vi håper alle har hatt en fin juleferie og at man holder seg frisk! I denne arikkelen finner du informasjon om gjeldende smittevernnivå og oppmøteplan for første skoleuke.   

Lesetips i juleferien fra biblioteket

Mange av bøkene i oversikten er tilgjengelig både som papir, E-bok og E-lydbok gjennom bookbites appen: BookBites | Biblioteksentralen (bibsent.no)  Riktig god jul ønskes fra biblioteket!               

Til deg som skal søke om skoleplass neste skoleår!

Alle må søke om skoleplass før hvert skoleår, og inntak til videregående skole i Viken er regulert av en egen inntaksforskrift. I denne artikkelen finner du svar på de spørsmålene du måtte ha.      

Koronaforvirra?!? Her finner du råd og informasjon

  Det er mye å holde oversikt over om dagen! Hvis du lurer på noe angående korona, vil vi tipse om kvalitetssikret informasjon. Regjeringen, Utdanningsdirektoratet via ung.no har laget sammenfatninger av spørsmål, råd og veiledning rundt spørsmål om koronasituasjonen, både for foreldre og elever. Du finner linker til dem under.  Informasjon til foreldre om barn og koronavirus (Du finner aktuell informasjon for ungdom litt ned på siden.) Korona og skolen - dette trenger du å vite

Trenger du noen å prate med?

  Sarpsborg kommune har samlet oversikt over tilgjengelige tjenester hvis du trenger noen å prate med i ferien. Du finner den nettsiden her . Vi legger også ved en oversikt med tilleggstjenester. Følg linken (PDF, 150 kB) .  Ikke nøl med å ta kontakt! 

Tekfors-elever på tur med Nyvigra III

I forbindelse med prosjektet "Frisk Oslofjord" tilbyr Inspiria tokt med Nyvigra III. Tekfors-bruppa på St. Olav var med på dette for litt siden.   

Til toppen