Aktuelt

Så drar vi på tur igjen!

Klikk for stort bildeIkke alle dager på St.Olav starter med traktor og henger i skolegården Eldbjørg Solerød  Onsdag morgen var skolegården vår fylt av et noe ukjent syn; nemlig traktor med henger.

Gladnyhet!

Fra og med neste tirsdag (15.9) starter vi matematikkhjelp i studietimen!       

Informasjon og foreldremøter for foresatte på Vg1- Skolestart 2020-21

  Foreldremøter for Vg1 ble gjennomført uke 36. Denne nyhetssaken er nå oppdatert med presentasjonen fra møtene.      I tillegg finner du aktuell informasjon i linker under.

Smittevernstiltak - skoleåret 2020-21

Vi er etter Utdanningsdirektoratets føringer på GULT smittevernnivå. God oppfølging av smittevern er viktig for å hindre at Covid-19 får spre seg ytterligere.        

Foreldremøter Vg2 og Vg3 utsettes!

På grunn av den nåværende smittesituasjonen i kommunen, utsettes alle foreldremøter på Vg2 og Vg3. Vi kommer tilbake med ny informasjon så snart det er klart. 

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Kickoff Toppidrett

Tradisjonen tro, ble det denne uken både fotografert og filmet elever til presentasjon av årets toppidrettskull.   

Velkommen til skoleåret 2020-21

I år kan vi ønske hele 42 328 elever velkommen til et nytt skoleår i videregående skole i Viken fylkeskommune.    Her finner du diverse info om skoleåret.          

Små, positive gleder i skolehverdagen!

  I dag ble det servert muffins til alle elever og ansatte, noe som ble satt stor pris på!     

Elever fra St. Olav deltar på Olavskonferansen!

Olavsdagene fokuserer på begrepet ære dette året, med Olavskonferansen 2020. Spennende tema, og et prestisjefylt begrep, mener elever fra skolen som skal delta på arrangementet.   

Da er vi i gang med skolestart 2020!

Med god planlegging følger en god skolestart - vi tror og håper at alt vil gå på skinner disse første dagene. Velkommen til alle sammen! Her kommer en liten bildesamling med diverse glimt fra første skoledag.   

Til toppen