Aktuelt

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Innkalling til Skoleutvalg 01.12.20

  Første møte i Skolemiljøutvalget er satt. Du finner sakslisten til første møte her (PDF, 238 kB) .   

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Pysjdag for russen!

Mange behagelige antrekk på skolen i dag, da russen har hatt sin tradisjonsrike pysjdag.   

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Tekfors-elever på tur med Nyvigra III

I forbindelse med prosjektet "Frisk Oslofjord" tilbyr Inspiria tokt med Nyvigra III. Tekfors-bruppa på St. Olav var med på dette for litt siden.   

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Til deg som skal avholde privatisteksamen

Vi vil gjennomfører privatisteksamen de neste ukene som planlagt. Vi ønsker at du som privatist skal oppleve en god og trygg eksamensgjennomføring og vi vil etterstrebe hensyn til smittevern på alle område.  

Viktig foreldreinformasjon

Vi forstår at det kan dukke opp en del spørsmål rundt innlogging på Visma in School, hjemmeside, koronasituasjonen og elevundersøkelsen. I denne saken følger en god del informasjon som er nyttig for foreldre og foresatte. Filen som ligger på toppen er det absolutt nødvendig at dere leser! Denne blir også sendt med elevene hjem som ranselpost.    

Gull til Pasos!

Læreboka Pasos har fått den prestisjetunge BELMA-prisen i gull. Vår spansklærer, Natali Segui Schimpke har vært konsulent for boka. Vi er stolte av å ha en så dyktig medarbeider hos oss!  

Til toppen