Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Visste du at vi gir deg mange valgmuligheter på studiespesialiserende?

Som elev på studiespesialiserende på St. Olav, vil du kunne velge mellom en rekke ulike programfag. For oss står dine valgmuligheter i sentrum, slik at du kan sette sammen de fagene som nettopp du interesser deg for. Kanskje du har lyst til å lære kinesisk? Eller hva med Teknologi og forskningslære? Ta en titt på infofilmen om studiespes på St. Olav!

Digital, åpen dag i Oslo på Universiteter og høgskoler

Hvert år arrangerer universiteter og høgskoler åpen dag der du kan være med på forelesninger og informasjonsmøter om ulike studier. Det vil være studenter som forteller om studiehverdagen sin og du kan bli kjent med studiehverdagen og få gode råd om studievalg. I tillegg er det miniforelesninger om interessante temaer.  

Gult nivå fra mandag 08.02 - Velkommen tilbake!

Fra mandag 08.02 har kommuneoverlegen bestemt at vi igjen kan gå over på gult smittevernnivå. Vi gleder oss til å ønske elevene tilbake til skolen igjen! Nye beskjeder og informasjon kommer raskt, så følg nøye med på hjemmesiden og Teams for elever!  

Avlysing av eksamen: -Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Et lite innblikk!

Forrige uke var det mange aktiviteter på skolen vår! Her kommer en liten oppsummering fra noe av det!  

Første steg gjennom det berømte nåløyet!

Den lokale nominasjonen til Drømmestipendet 2021 er klar, og Sarpsborg har sendt seks kandidater videre til Drømmestipendets nasjonale jury. En av kandidatene er St. Olavs egen Maren Walther, vi heier på deg!      

ENDELIG: Yrkesfag og Toppidrett - Nye muligheter på St. Olav fra høsten

På Salg, Service og Reiseliv - Toppidrett ønsker vi å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning. Endelig kan du få fagbrev og ha fokus på idretten samtidig!

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Informasjon om fagvalg for foresatte for VG1-elever

På grunn av smitteverntiltak kan vi dessverre ikke arrangere foreldremøte om fagvalg slik vi pleier. I denne artikkelen finner du som foresatte informasjon om elevenes fagvalg for kommende skoleår.

Til deg som skal søke om skoleplass neste skoleår!

Alle må søke om skoleplass før hvert skoleår, og inntak til videregående skole i Viken er regulert av en egen inntaksforskrift. I denne artikkelen finner du svar på de spørsmålene du måtte ha.      

Til toppen