Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Rosa dag i solidaritet

I går kledde Marius Olsen og resten av russen ved St. Olav videregående skole seg i rosa fra topp til tå.

- I dag bringer vi fram det rosa genet i oss, sier Olsen og kikker ned over en rosa T-skjorte, en rosa bukse og til slutt et par sjokkrosa «kjipp kjappere».

Bildetekst: Kreftsaken: Aksjonssjef Marius Olsen er overveldet over givergleden til russens aksjon for kreftsaken. Bak står Amalie Olsen, Victoria Lågeide, Julie Aamodt, Andrea Jæger og Stian Børresen. foto: trine bakke Eidissen.

- Jeg har lånt litt klær av søsteren min. Men den rosa T-skjorta er min egen!

sa.jpg

Støtter syk medelev

På St. Olav videregående skole var det uvanlig mange rosa plagg å se i går. Så godt som all russ hadde fulgt oppfordringen om å stille i rosa - og mange av de andre elevene stilte også med riktig fargekode.

Marius Olsen er aksjonssjef for innsamlingsaksjonen som St. Olav-russen har tatt initiativ til.

Og det er ikke tilfeldig at det er nettopp kreftsaken som får inntektene fra årets russeaksjon.

- Vi har en medelev på St. Olav videregående skole som har blitt rammet av kreft, sier Olsen.

Vi har lyst til å fokusere på ham og vise at han har en stor støtte her på skolen.

Les mer i SA vedlagt

Publisert: 20.10.2016      Sist endret: 20.10.2016