Lytt til teksten

sommer.jpg

Skolens kontor er sommerstengt i 3. uker

30.06.2016

Skolens kontor er sommerstengt i uke 28, 29 og 30.(11. juli til og med 29. juli).

Kontoret er betjent i uke 27. (4 juli til 8 juli) og åpner igjen mandag 1. august. Åpningstiden fram til skolestart er fra kl. 8 til 15.00.

Vi ønsker ansatte og elever en riktig god sommer !

binary-48-195.jpg

Avslutning for VG3 elever onsdag 15. juni kl 18.30

08.06.2016

Sted: Filadelfia, Astridgate 18
Program:

1. Velkommen ved skoleledelsen   Astrid Lunåshaug
2. Tale ved utdanningsleder   Laila von Hafenbrädl
3. Tale ved elevrådsleder    Hannah Marie Kardoley
4. Underholdning     Martine Finkirken Løwengren
5. Utdeling legat / stipend    Tone Johansen Hauge
6. Null fravær      Utdanningsledere
7. Utdeling av idrettsstipend   Jon Egil Johansen
8. Underholdning     Mikkel Nilssen Nicolaisen
9. Utdeling av prøvevitnemål   Kontaktlærere

haug.jpg

Ikke en dag uten fotball

02.06.2016

Kjetil Haug (17) elev på St. Olav vgs er hjemme etter sin andre sesong i Manchester City. Mye fri blir det ikke.

bilde3.jpg

St. Olav - lærer til EM i Crossfit

23.05.2016

Jacqueline Dahlstrøm - med sine 24 år - er ikke bare skolens aller yngste lærer. Hun er sannsynligvis også den sprekeste. Kommende helg deltar hun i Crossfit Meridian Regionals i Madrid. Crossfit Regionals er et Europeisk-Afrikansk mesterskap der Europa har 30  og Afrika har 10 deltagere i kvinneklassen. De 40 deltagerne har kvalifisert seg fra en gruppe på 14000!

Litt av en bragd bare å bli tatt ut med andre ord!

St. Olav vgs i 17. mai toget.

18.05.2016

Med historisk mange elever fra Vg1, Vg2 og fra russekullet, i tillegg rektor og mange ansatte, sørget St. Olav vgs for et historisk langt innslag i Sarpsborgs jubileums tog.
Vi var så mange at det gikk rundt for en stakkars speaker i Kulåsparken, som trodde at alle videregående skolene kom … Hipp hurra for St. Olav! Takk til alle elever og ansatte som var med og feiret dagen.

Følelsesladet tale

18.05.2016

Russepresident Vetle Marentius Nilsen (18) gjorde sin 17. mai-tale svært personlig og følelsesladet.
Les mer i

Sarpsborg Arbeiderblad (SA):

Foto: Tobias Nordli, SA

Flyktninger

Vi støtter SOS Barnebyer for tredje gang

22.03.2016

Barn starter ikke kriger. De velger heller ikke å leve på flukt. SOS Barnebyer hjelper disse barna. St. Olav elevene hjelper SOS Barnebyer og trenger din støtte! Hjelp oss å hjelpe.

Nils O.Oftebro

Sarpsborg og St.Olav feirer jubileum

16.03.2016

Hva har Nils Ole Oftebro, Sindre Marthinsen-Evje, Harald Otterstad, Tarik Elyonoussi, Jonas Groth og Malin Schavenius til felles? Jo, de har alle vært elever på St. Olav! Klikk deg videre for å se hva vi har gjort nå!

forelesning.jpg

Det vanskelige valget

11.03.2016

Hvert år tar vi med 3.klassene til forskjellige utdanningsinstitusjoner i Oslo slik at de orientere seg om utdanningsmulighetene de har. Vi fulgte Ajna da hun var på universitetet i Oslo.

Heia St.Olav!

10.03.2016

Onsdag 9. mars arrangerte St. Olav helsefremmende dag. Alle lærere og elever deltok, og det var hele 16 forskjellige aktiviteter å velge mellom.

St. Olav videregående skole

Dronningensgt. 51
1723 Sarpsborg

Toppidrett

For deg som ønsker å kombinere toppidrett og skole, og allikevel få studiekompetanse. Toppidrett har egne sider med informasjon til nye søkere.

Følg oss på facebook her

Service og samferdsel

For deg som liker å ha kontakt med mennesker og å yte god service i en variert og utfordrende jobb.

Idrett

For deg med spesiell interesse for idrett og som er opptatt av å kombinere idrett med utdanning.

Studiespesialisering

For deg som trives med skolearbeid og som tar sikte på universitet eller høgskole etter videregående skole.

Internasjonalisering

St. Olav satser på internasjonalisering og har blant annet vennskapsskole i Sør-Afrika.